Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват

...
 Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Упреците към управлението са много, поголовно сменят хора

 

„ Решил е индивидът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години поред го разясняваме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям “. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с връщането на Васил Божков в България.

„ Надявам се господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен, имаме си правосъдна система. Никакво терзание, тъй като от него, от хазарта това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата. На няколко разпита сме били “, акцентира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, тъй като по думите му те се подвигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-вече.

„ Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво съображение спекулативно във времето, когато хората пътуват най-вече стартират да се подвигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб надзор, държавното управление търпи огромни рецензии. При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно разчистване. Ремонтират се прави за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен “, добави Борисов.

„ Вътрешният министър заслужава да бъде питан за какво смени и кой го накара да смени ръководители на регионални структури “, уточни още той. 

„ Еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти, без да се разяснява. Упреците към ръководството са доста, поголовно сменят фрагменти. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме “, сподели още Бойко Борисов.

Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и управленията на доста други структури.

„ Ние поддържаме 36 депутати от партията на смяната, те ръководят на 100%, изключвам външното министерство “, уточни Борисов.

Очаквайте детайлности!

 



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР